Resep Memasak Cheesekut Oreo Yang Lezat

Enak, Lezat dan Nikmat.

Resep Menyiapkan Cheesekut Oreo Yang Nikmat Ikuti langkah-langkahnya Dibawah. Heyyy selamat berpuasa bagi yang berpuasa ! so harini i buat satu menu dessert yang bagi i senang je, so korang boleh buat ikut style korang sendiri macam i. If interested, please PM or WhatsApp#cheesekutoreo #cheesekutleleh #cheesekutsedap #cheesekutmerlimau #cheesekuthomemade. Ayuh layan Oreo cheesekut akhir minggu ini.

Cheesekut Oreo Milo n Oreo Mochi❤️ Chewy n Yummy! Oreo Cheesecake yang tak perlu dibakar seta mudah sgt disediakan. Cuma sejukkan dalam peti ais Oreo no bake cheesecake is a simple and delicious dessert. Kamu bisa memasak Cheesekut Oreo dengan 7 bahan dan 6 langkah. Inilah langkah-langkahnya.

Bahan untuk Cheesekut Oreo

  1. Siapkan 250 gm cream cheese -di biarkan pd suhu bilik hgga lembut.
  2. Siapkan 48 keping biskut oreo -perisa coklat krim.
  3. Siapkan 1/2 cawan susu pekat.
  4. Ambil 3 sudu besar susu full cream @ susu segar.
  5. Anda butuh 1 cawan susu full cream - utk di celup dgn biskut.
  6. Ambil 1 1/2 cawan nestum @ secukupnya.
  7. Anda butuh Coklat rice -optional.

It is made with Oreo vanilla cookies. TOPPING : BLUEBERRY CHEESE CHEESE OREO & NESTUM MILO NUTELLA CREAM CARAMEL. Oreo no bake cheesecake is a simple and delicious dessert. Oreo cheesekut ni seriously memang sedap gila macam makan cheesecake beli dekat secret resepi setiap lapisan ada Oreo.

Cara membuat Cheesekut Oreo

  1. Cuma 5 bahan utama saja utk membuat cheesekut ni.
  2. Pukul cream cheese bersama susu pekat & susu full cream hingga sebati. Boleh jgk kalau nak blend je. Ketepikan dulu. Cheesekut Oreo
    Cheesekut Oreo
  3. Celup biskut ke dlm susu dlm 3 saat saja. Jangan lama2, nanti biskut lembik.
  4. Alas loyang dgn plastik wrap & susun biskut rapat2. Kemudian tutup dgn cream cheese & nestum.
  5. Ulang langkah yg sama hingga 3 lapisan. Lapisan atas sekali di tabur dgn nestum & coklat rice sebagai hiasan. Tak nak letak pun boleh je...
  6. Sejukkan di dlm peti ais 3-4 jam & bolehlah di potong.

Oreo (/ˈɔːrioʊ/) is an American sandwich cookie consisting of two (usually chocolate) wafers with a sweet crème filling. To those who are looking for Raya cookies that are milky, sugary and cheesy, cheesekut Oreo is created as Raya Cookies specially for you.

Gratis Download ebook Resepi