Bagaimana Memasak Cheesekut derhaka Yang Lezat

Enak, Lezat dan Nikmat.

Cara Membuat Cheesekut derhaka Yang Menggugah Selera Ikuti Caranya Dibawah. Suami Tembak Isteri Berdepan Hukuman Gantung. KOTA TINGGI: Pemandu jengkaut didakwa di Mahkamah Majistret, di sini hari ini atas. Cheesekut Tiramisu… dessert yang sedap sangat kalau dimakan waktu sejuk.

Cheesekut derhaka Cheesekut is biscuits that mix together with cream cheese. Contact Jebat Derhaka II on Messenger. Lihat juga resep Chocolatos Cheesekut Dessertbox enak lainnya! Anda bisa memasak Cheesekut derhaka dengan 6 bahan dan 7 langkah. Inilah caranya.

Bahan untuk Cheesekut derhaka

  1. Anda perlu Susu HL.
  2. Anda perlu Susu pekat manis.
  3. Anda butuh Cream cheese.
  4. Siapkan Biskut hupseng.
  5. Ambil Milo.
  6. Ambil Air panas sedikit.

Susu segar secukupnyak. ½ tin susu pekat manis. Find cheesekut stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality pictures added every day. Последние твиты от Cheesekut Sodap (@CheesekutS). cheesekut sedap meleleh. Bersatu kita teguh bercerai kita kahwin lagi.marilah beli cheesekut sodap skli rasa nak repeat lagi.

Langkah-langkah memasak Cheesekut derhaka

  1. Bahan yang diperlukan.
  2. Blender cream cheese, susu pekat manis, susu hL.. Susu hL jangan banyak.. Agak2 jer.. Sy pon 1st time buat ter cair sebab terlebih susu.
  3. Air panas untuk bancuh milo sikit buat cicah biskut.. Susun biskut macam ini.
  4. Selepas itu tuang cream yang di blend tadi.. Bagi merata ke biskut.. Tabur milo di atasnya. Siap.
  5. Ini untuk bekas yang kedua.. Saya buat cair kot mungkin dapat lebih bekas...
  6. Gambar pertama bekas pertama.. Gambar kedua bekas ke 3...
  7. Akhir sekali ni pada pukul 9.52pm sabtu 6/2.. Kejadian bekas pertama keluar dari peti sejuk. Salah step rasanya.. Kena sejuk kan dulu baru tabur milo di atasnya.. Apa2 pon sedap dah🤣🥰.

Cheesekut ni dessert @ pencuci mulut yang paling senang dan sedap untuk dibuat dan dimakan. Kalau nak tengok tutorial macam mana saya buat cheesekut ni, boleh tengok video kat bawah ni ok. Digital Mukmin akan kongsikan langkah demi langkah! #derhaka. Perlu diingat bahawa tiada resipi yang salah atau betul dalam menghasilkan cheesekut enak, asalkan anda masih mengekalkan sukatan. Discover the online chess profile of Jebat Derhaka (lancauoda) at Chess.com.

Gratis Download ebook Resepi