Bagaimana Membuat Cheesekut oreo Yang Enak

Enak, Lezat dan Nikmat.

Cara Membuat Cheesekut oreo Yang Enak Ikuti Caranya Dibawah. Heyyy selamat berpuasa bagi yang berpuasa ! so harini i buat satu menu dessert yang bagi i senang je, so korang boleh buat ikut style korang sendiri macam i. If interested, please PM or WhatsApp#cheesekutoreo #cheesekutleleh #cheesekutsedap #cheesekutmerlimau #cheesekuthomemade. Ayuh layan Oreo cheesekut akhir minggu ini.

Cheesekut oreo Milo n Oreo Mochi❤️ Chewy n Yummy! Oreo Cheesecake yang tak perlu dibakar seta mudah sgt disediakan. Cuma sejukkan dalam peti ais Oreo no bake cheesecake is a simple and delicious dessert. Kamu bisa menyiapkan Cheesekut oreo dengan 5 bahan dan 2 langkah. Inilah langkah-langkahnya.

Bahan untuk Cheesekut oreo

  1. Anda butuh 1/2 pack Biskut creaker.
  2. Siapkan 1 mangkuk Oreo/Nestum.
  3. Anda perlu 1/2 kg Cream Cheese.
  4. Anda perlu 1 ktk susu segar tak ya guna semua.
  5. Anda butuh 1/2 tin susu pekat.

It is made with Oreo vanilla cookies. TOPPING : BLUEBERRY CHEESE CHEESE OREO & NESTUM MILO NUTELLA CREAM CARAMEL. Oreo no bake cheesecake is a simple and delicious dessert. Oreo cheesekut ni seriously memang sedap gila macam makan cheesecake beli dekat secret resepi setiap lapisan ada Oreo.

Cara membuat Cheesekut oreo

  1. Mixer cheese dgn susu pekat, susu segar.. Mix sampai bahan betul2 tak berketul2..jgn terlalu cair ye...
  2. Sediakn loyang ambil sedikit cheese yg di mix tdi biskut rendam sekejap..susun biskut tuangkn sedikit cheese dn taburkn oreo atau nestum buat seterusnya smpai habis..lepas siap simpan dlm chil selama 1/2 jam..boleh la cuba 😊😊.

Oreo (/ˈɔːrioʊ/) is an American sandwich cookie consisting of two (usually chocolate) wafers with a sweet crème filling. To those who are looking for Raya cookies that are milky, sugary and cheesy, cheesekut Oreo is created as Raya Cookies specially for you.

Gratis Download ebook Resepi