Cara Membuat CheeseKut Yang Nikmat

Enak, Lezat dan Nikmat.

Resep Membuat CheeseKut Yang Enak Simak Caranya Dibawah. Find cheesekut stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality pictures added every day. Susu segar secukupnyak. ½ tin susu pekat manis.

CheeseKut Lihat juga resep Chocolatos Cheesekut Dessertbox enak lainnya! Cheesekut Flowchart - Free download as Powerpoint Presentation (.ppt /.pptx), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or view presentation slides online. Resepi Cheesekut Original Kek Biskut Cream Cheese Semak resepi lengkap di. Bunda bisa membuat CheeseKut dengan 7 bahan dan 4 langkah. Berikut ini caranya.

Bahan untuk CheeseKut

  1. Anda butuh 250 g cream cheese.
  2. Siapkan 1 paket biskut crackers.
  3. Anda perlu 1 kotak kecil susu segar.
  4. Ambil 1/2 tin susu pekat.
  5. Anda perlu Topping :.
  6. Anda butuh Nestum.
  7. Siapkan Milo.

To nora. regarding their item Cheesekut. Resepi Cheesekut Original Kek Biskut Cream Cheese. Cheesekut ni dessert @ pencuci mulut yang paling senang dan sedap untuk dibuat dan dimakan. Kalau nak tengok tutorial macam mana saya buat cheesekut ni, boleh tengok video kat bawah ni ok.

Cara membuat CheeseKut

  1. Blend cream cheese, susu pekat dan susu segar (guna dlm 4 sudu besar) sampai kembang/ gebu.. CheeseKut
  2. Sediakan bekas. Lepastu letak biskut, Biskut tu rendam sekejap dalam susu segar ye..
  3. Lalu letak cream cheese atas biskuit, dan taburkan milo atas chesee, ulang step tu sampai adunan cream cheese habis..
  4. Hias dgn topping lalu Sejukkan dlm peti ais..

Nikmatnya anak tekak makan cheesekut sebagai pemanis mulut masa berbuka puasa kan? Lama juga tak buat ni.anak dara teringin nak makan, tu yang rajin buatnya :) Resepi ni ada banyak versi. Cheesekut merupakan gabungan cheese (keju) dan juga biskut. Tak disangka - sangka, cheesekut merupakan kombinasi yang amat menarik, memberikan variasi rasa manis, lemak dan masin. Be the first to review "CHEESEKUT OREO NESTUM" Cancel reply.

Gratis Download ebook Resepi