Resep Menyiapkan Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku Yang Nikmat

Enak, Lezat dan Nikmat.

Cara Membuat Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku Yang Lezat Simak Caranya Dibawah. Sebenonya Wanpaku Sandwich Wrap ni dah banyak kali juga Kakak buat, cuma kebiasaannya dia buat Sis memang tak nyempat nak amik gambar dan kongsikan gan korang, siap aje anak-anak terus makan. Tapi kali ni sebab Kakak buat banyak dan awal pagi, so dapatlah Sis amik gambar dan kongsikan resepinya sekali. Resepi Wanpaku Sandwich ini unik sekali kerana ia mempunyai inti protein dan sayur yang disusun secara berselang-seli.

Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku Perkataan Wanpaku tu sendiri ialah dari perkataan Jepun bermaksud nakal atau degil. Sesuai dengan jiwa sandwich yang rupa dia agak nakal nakal dan hanya yang tegar je dapat layan sandwich macam ni. Susah ke nak buat sandwich ni? Kamu bisa menyiapkan Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku dengan 7 bahan dan 5 langkah. Inilah langkah-langkahnya.

Bahan untuk Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku

  1. Anda butuh 2 keping roti (akk guna wholemeal gardenia).
  2. Anda butuh 2 bijik telur mata.
  3. Ambil 150 gm sambal bilis.
  4. Anda butuh 10 gm bilis goreng garing.
  5. Ambil 100 gm timun (dihiris bulat).
  6. Anda perlu 1 sdm butter.
  7. Anda butuh Cling Wrap.

Jom cuba cara kuruskan badan dengan menu diet sihat Wanpaku Sanwich ! Seriusly bagi penggemar sayur, korang perlu cuba sandwich yang viral pertama ka. Wanpaku Sandwich atau Wanpaku Sando merupakan cara terbaharu orang di Jepun mengamalkan diet yang sihat. Bila lihat sahaja rupa Wanpaku Sandwich ini, pasti anda akan terliur kerana kepadatan isi yang dikepit bersama roti wholemeal.

Cara membuat Wanpaku Malaysia🇲🇾 Cara Ku

  1. Sediakan bahan-bahan yang tersenarai...sapukan butter pada roti...timun di potong bulat.
  2. Step pertama letakkan sambal bilis pada roti...susunkan timun...letakkan telur...sapukan sambal bilis.
  3. Ulang susunkan timun Dan tabur bilis goreng...ulang letak sambal bilis dan letak sebijik telur lagi....
  4. Ulang letak sambal bilis dan last letak roti...dan mulakan wrap dengan kemas....
  5. Selesai wrap dengan kemas dan cantik boleh potong 2...guna pisau yang tajam...Wanpaku Malaysia🇲🇾Cara Ku...#StyleAzaAaj is done...jemput Cuba ya...💕😍.

Tiket Fly, Cara Ampuh Mendapatkan Chanel Tv Premium Cara Mudah Membuka Siaran Parabola yang Di Acak Selamat, anda telah berhasil Tracking Satelit Yang di luar jangkauan Beam, Astro Ku Band Malaysia. Anda juga bisa mencoba tracking satelit yang lain yang di luar jangkauan Beam yang lebih menantang, Optus misalnya. Ketetapan ini menerangkan cara bagaimana menentukan bayaran sekaligus yang Angku is a small dark orange oval nyonya delicacy which is made with glutinous rice flour wrapped with green bean filling. Angku has a high ritual value and it is commonly used for Chinese prayers and served during baby full moon parties. Angku has a sticky sweet texture but it is really nice if you eat it with a cup of Chinese tea.

Gratis Download ebook Resepi